Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Ochtendwandeling met ouderen in het Amstelpark

Woonzorgcentrum Vreugdehof

22 september 2020
De Klencke 111, 1083 HH Amsterdam
09:45 - 12:00
Ouderen
2/2

Activiteit

Let op: Bij de onderstaande activiteit ben je als vrijwilligers verplicht een mondkapje te dragen, zorg dan ook dat je deze zelf meeneemt.


Er mag weer gewandeld worden! De bewoners van de Vreugdehof vinden het heerlijk om te genieten van de buitenlucht. Onder begeleiding ga je met een groepje naar het Amstelpark wat om de hoek is. Je kletst gezellig met elkaar en bent heerlijk in beweging. Veel bewoners zijn rolstoelafhankelijk of moeilijk ter been en komen daardoor weinig buiten. Dankzij jouw hulp wordt het mogelijk om met zoveel mogelijk bewoners een frisse neus te halen! 

Bij slecht weer is er een vervangend programma binnen de zorginstelling (uiteraard met 1,5 meter afstand van elkaar). Bijvoorbeeld gezamenlijk spelletjes spelen. De ouderen kijken uit naar je komst!

Doelgroep & impact 

Vreugdehof is een woonzorgcentrum voor ouderen in Amsterdam Zuid. De aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners én de medewerkers erg gewaardeerd! Ze vinden het heel gezellig als er vrijwilligers komen helpen. Wil je meer weten over hoe je het beste deze doelgroep kan omgaan? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep ouderen.


Help je mee?

Wil jij je ook inzetten tijdens deze activiteit? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 

Delen