Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken 2019: Bingo voor jonge mensen met een vorm van dementie

Laurens Antonius Binnenweg

19 december 2019
Nieuwe Binnenweg 33, 3014GC Rotterdam
13:15 - 15:30
Ouderen
0/5

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen!De Warme Winter Weken 2019 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK, Stichting Klaverblad en het Sint Laurensfonds.

Activiteit

De bingo-avond is een hoogtepunt voor de bewoners van Antonius Binnenweg. Deze Bingo is speciaal georganiseerd voor jonge mensen met een vorm van dementie. Er zijn mooie prijsjes te winnen. Als vrijwilliger maak je er nóg een gezelligere avond van. Je helpt cliënten met het spel en wordt vrolijk ontvangen wanneer je rondgaat met de koffie en thee!

Locatie

Antonius Binnenweg ligt centraal in de stad, aan het begin van de Nieuwe Binnenweg, vlakbij Eendrachtsplein. Het is goed te bereiken met de fiets en het openbaar vervoer.

Impact 

In Antonius Binnenweg wonen zowel jonge als oudere dementerende cliënten en mensen met somatische problemen. Antonius Binnenweg is gespecialiseerd in revalidatie na een beroerte of orthopedische ingreep en zorg in de laatste levensfase. Niet alle bewoners kunnen nog even goed communiceren, maar de aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners én de medewerkers erg gewaardeerd! Ze vinden het heel gezellig als er vrijwilligers komen helpen. 

Meedoen?

Heb je ook zo'n zin in een gezellige middag met bingo? Meld je dan snel aan als vrijwilliger voor deze leuke activiteit.

Delen