Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken 2019: Help mee met de Kertbingo bij Laurens Stadzicht

Laurens Stadzicht

18 december 2019
Overschiese Kleiweg 555, 3045LJ Rotterdam
13:30 - 16:00
Algemene hulp
4/6

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het de Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2019 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK en Stichting Klaverblad.

Activiteit

Het is weer tijd voor de Kerstbingo! Laat de bingoballen maar rollen, terwijl Jingle Bells door de boxen klinkt. Met de kerstkransjes in aantocht help jij mee om een feestelijke activiteit voor de bewoners neer te zetten. Met een ouderwets potje Bingo in kerstsferen maken we er een fantastische middag van.

Doelgroep & Impact

Wees er op voorbereid dat ouderen een ander tempo aanhouden dan dat jij zelf gewend bent. Om volop van de activiteit te kunnen genieten, is het belangrijk dat je de tijd neemt en rustig spreekt. De meeste ouderen op deze locatie hebben last van dementie. Met hen gaat communiceren soms moeizaam. Hoewel personen met dementie niet altijd onthouden wat je zegt, genieten zij er wel van als je enthousiast vertelt.


Locatie

Laurens Stadzicht is een woonzorglocatie voor ouderen met dementie. De locatie bevindt zich in een parkachtige omgeving aan de rand van Overschie. Er heerst een warme, gemoedelijke en huiselijke sfeer.


Help je mee?

Wil je meehelpen? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Ik wil ook vrijwilligen’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.

Delen