Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken 2019: Help mee met het Kerstboomdiner van Resto VanHarte

Jan van Ploeghuis

16 december 2019
Hooglandstraat 67, 3036PD Rotterdam
14:45 - 21:00
Algemene hulp
10/10

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2019 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK en Stichting Klaverblad.

De activiteit

Resto vanHarte is een sociaal buurtrestaurant. Resto brengt mensen bij elkaar door samen te eten en hierdoor het buurtgevoel en de betrokkenheid in de samenleving te vergroten. Kerst vier je samen! Omdat dat helaas niet voor iedereen geldt, organiseren KRO-NCRV en Resto VanHarte Joris’ Kerstboomdiners. In verschillende steden kan men samen genieten van een zalig driegangendiner! Er is altijd een warm ontvangst en als vrijwilliger ontmoet je mensen buiten je eigen sociale kring. Ook eet je mee met de lekkere maaltijd. Tijdens de activiteit help je met het gereed maken van de ruimte, de ontvangst van de gasten en het serveren van de maaltijd.

Doelgroep & impact

Een praatje maken en nieuwe mensen ontmoeten is deze avond het belangrijkst. Bij Resto eten veel ouderen, maar ook andere buurtbewoners (uit Noord en andere Rotterdamse wijken) die behoefte hebben aan een gezellige avond. 

Locatie

Het Kerstboomdiner vindt vandaag plaats in Humanitas Jan van der Ploeghuis in Rotterdam Noord.

Help je mee?

Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving krijg je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

Delen