Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken 2019: Kerstbingo bij Aafje Schiehoven

Aafje Schiehoven

12 december 2019
Hamakerstraat 77, 3052JA Rotterdam
13:15 - 16:00
Ouderen
1/6

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2019 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK, Stichting Klaverblad en het Sint Laurensfonds.

Activiteit

Vandaag is het tijd voor de Kerstbingo! Samen met de groep vaste vrijwilligers, worden de bewoners opgehaald en naar de zaal gebracht. Daarna begint de Bingo en zal je de bewoners helpen het spel zo zelfstandig mogelijk te spelen. Verder wordt je hulp ook gewaardeerd bij het maken en uitdelen van de versnaperingen. Na afloop worden alle deelnemers weer naar de afdelingen begeleid en ruimen we gezamenlijk op. Let op: het dragen van een Kerstmuts een pré.

Locatie

Aafje Schiehoven ligt aan de rand van de groene wijk Schiebroek. Schiehoven is goed te bereiken met de fiets (15 minuten uit de stad), met de metro (Melanchtonweg) of de auto. De ontvangst is hier altijd hartelijk en warm. De geboden zorg varieert van licht tot uitgebreid; dagbehandeling, tijdelijke opname, geriatrische revalidatie of permanente bewoning. 

Doelgroep & impact 

Door de toenemende bezuinigingen in de zorg is er steeds minder personeel beschikbaar voor de begeleiding van sociale activiteiten. Ouderen genieten enorm van de persoonlijke aandacht die jij hen geeft. In de woon-zorgcentra wonen ouderen die niet meer voor zichzelf kunnen zorgen door lichamelijke en/of psychische klachten, zoals dementie.

Help je mee?

Heb je zin in een creatieve middag in Aafje Schiehoven? Je inzet wordt zeer gewaardeerd! Schrijf je dan in voor deze activiteit. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.

Delen