Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken 2019: Kerstmarkt in woonzorgcentrum Leo Polak

Woonzorgcentrum Leo Polak

10 december 2019
Saaftingestraat 8, 1069 BW Amsterdam
10:00 - 14:00
Ouderen
0/5

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2019 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK en Stichting Klaverblad.

Activiteit 

Vandaag wordt een gezellige kerstmarkt georganiseerd bij woon - en zorgcentrum Leo Polak. De ouderen kijken ontzettend uit naar deze dag! Als vrijwilliger assisteer je eerst bij het ophalen van de ouderen van hun kamer. Natuurlijk krijg je hierbij hulp van een vaste medewerker. Als je nog nooit een rolstoel hebt geduwd leggen de vaste medewerkers graag aan je uit hoe het werkt. Tijdens de kerstmarkt help je met het begeleiden van de ouderen langs alle kraampjes. Fijn als je sommige ouderen kan assisteren met het halen van wat te eten en te drinken, en natuurlijk een gezellig praatje met ze maakt! Er zijn tijdens de kerstmarkt vaste medewerkers aanwezig die je opvangen en gedurende de activiteit begeleiden. Na afloop help je nog even met afbouwen en opruimen. Iedereen kan als vrijwilliger met deze activiteit mee doen en zoals bij al onze activiteiten zit je nergens aan vast.

Doelgroep & Impact

Leo Polak is een modern en sfeervol verpleeghuis in Amsterdam Nieuw-West. Bewoners kunnen er zichzelf zijn en worden er gehoord. De aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners én de medewerkers erg gewaardeerd! Ze vinden het heel gezellig als er vrijwilligers mee komen helpen tijdens kerst, dit is een onderbreking van de dagelijkse routine. 

Help je mee?

Help je mee om het Leo Polak in kerstsferen te brengen? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen