Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken 2019: kerstoptreden bij Swellengrebel

Zorgcentrum Swellengrebbel

12 december 2019
Burgemeester Fockema Andreaelaan 100, 3582 KV Utrecht
13:45 - 16:30
Algemene hulp
3/6

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2019 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK en Stichting Klaverblad.

De activiteit

Gezamenlijk met de bewoners van Swellengrebel ga je luisteren naar een kerstoptreden. Gezelligheid, muziek en een praatje staan centraal. Meezingen mag!

Als vrijwilliger help je met het ophalen van bewoners van de woningen (onder begeleiding), en breng je ze na de activiteit weer terug. Ook kun je helpen met het uitdelen van hapjes en drankjes in de pauze.

Doelgroep & impact 

Woonzorgcentrum Swellengrebel biedt plaats aan ouderen met uiteenlopende zorgbehoeften. Er worden allerlei activiteiten voor hen georganiseerd. Dankzij de inzet van vrijwilligers kan een waardevolle bijdrage worden geleverd aan het welzijn van de ouderen. Wees er op voorbereid dat ouderen een ander tempo aanhouden dan dat jij zelf gewend bent.

Help je mee?

Heb je zin om in de kerstsfeer te komen met de bewoners van Swellengrebel? Klik hieronder dan op 'Ik wil ook vrijwilligen'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.

Delen