Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken 2019: Kerststukjes maken met ouderen in Oost

Van 't Hofflaan

19 december 2019
Van 't Hofflaan 51-51A, 1097 EM Amsterdam
10:30 - 12:00
Ouderen
3/3

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2018 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK.

Activiteit

December staat natuurlijk in het teken van Kerst. Ook bewoners en bezoekers van woon- en zorginstellingen genieten enorm van deze periode en hechten veel waarde aan een sfeervolle kerstomgeving. Vandaag kun je daar als vrijwilliger aan bijdragen, want we gaan met de ouderen van woonzorgcentrum Van 't Hofflaan kerststukjes maken! De ouderen kunnen jouw hulp goed gebruiken bij het maken van deze mooie kerstcreaties. Tijdens deze middag maak je natuurlijk ook een gezellig praatje met de ouderen en drinken jullie samen een lekker drankje. Mede dankzij jou kunnen de bewoners van 't Hofflaan genieten van een heerlijke ochtend en hebben ze een feestelijk kerststukje voor op hun kamer. Er zijn vaste medewerkers aanwezig die je opvangen en gedurende de activiteit begeleiden. Na afloop help je nog even met opruimen. Iedereen kan als vrijwilliger met deze activiteit mee doen en zoals bij al onze activiteiten zit je nergens aan vast.

Doelgroep & impact 

In de Watergraafsmeer staat woonzorgcentrum Van 't Hofflaan, waar 66 ouderen met dementie op kleinschalige groepen wonen. De aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners én de medewerkers erg gewaardeerd! Wil je meer weten over hoe je het beste deze doelgroep kan omgaan? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep ouderen op de website.

Help je mee?

Wil jij de ouderen en de medewerkers helpen? Schrijf je dan in voor deze activiteit. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.

Delen