Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken 2019: kerstversieren woonzorgcentrum De Drie Ringen

Woonzorgcentrum De Drie Ringen

6 december 2019
Kandinskystraat 40, 3544 NW Utrecht
08:30 - 12:30
Ouderen
1/2

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2019 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK en Stichting Klaverblad.

Activiteit

Kerstmis staat voor de deur en dat betekent dat we gaan kerstversieren bij de Drie Ringen. Deze ochtend gaan we het huis in kerstsferen brengen en daar kunnen ze wat helpende handen bij gebruiken. Om 8.30 staat de koffie klaar, en om 12.00 eten we met alle vrijwilligers een lekkere lunch. Ben jij een aankleedtalent of vind je het heerlijk om lichtjessnoeren te ontknopen? Geef je op als vrijwilliger!

Doelgroep & impact 

In De Drie Ringen zijn 57 appartementen waar bewoners 24 uur per dag de zorg ontvangen die zij nodig hebben, op basis van de indicatie. 

Help je mee?

Ben jij er klaar voor om je mouwen op te stropen? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in' Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

 

Delen