Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken 2019: kerstversieren woonzorgcentrum Ingelanden

De Ingelanden

6 december 2019
Louis Armstronglaan 800, 3543 EB Utrecht
08:30 - 12:30
Ouderen
0/2

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2019 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK en Stichting Klaverblad.

Activiteit

Kerstmis staat voor de deur en dat betekent dat we gaan kerstversieren bij de Ingelanden. Deze ochtend gaan we het huis in kerstsferen brengen en daar kunnen ze wat helpende handen bij gebruiken. Om 8.30 staat de koffie klaar, en om 12.00 eten we met alle vrijwilligers een lekkere lunch. Ben jij een aankleedtalent of vind je het heerlijk om lichtjessnoeren te ontknopen? Geef je op als vrijwilliger!

Doelgroep & impact 

AxionContinu biedt in De Ingelanden kleinschalige zorg in groepswoningen. Acht bewoners vormen in een woning met elkaar een huishouden. Elke woning heeft zijn eigen ingang en een gezamenlijke huiskamer met een open keuken. Hier wordt dagelijks gezamenlijk gekookt. Iedere bewoner heeft een eigen (slaap)kamer. Kleinschalig wonen maakt mogelijk dat, in samenspraak met de bewoners, het ritme van het gewone dagelijks leven wordt vastgehouden.

Help je mee?

Ben jij er klaar voor om je mouwen op te stropen? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in' Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

 

Delen