Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken 2019: Kerstversiering ophangen bij de Open Hof

De Open Hof

6 december 2019
Fahrenheitstraat 115, 1097 PP Amsterdam
10:00 - 12:30
Ouderen
3/3

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2019 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK en Stichting Klaverblad.

Activiteit

Pakjesavond is achter de rug. Dat betekent dat Sinterklaas terug naar Spanje is, en dat de kerstversiering uitgepakt mag worden. Voor het ophangen van de kerstversiering en het optuigen van de kerstbomen in het verzorgingshuis kunnen goed extra handen gebruikt worden. Help jij om de Open Hof in de kerstsferen te brengen? Schrijf je dan nu in.

Doelgroep & impact 

De Open Hof is een verpleeghuis in het rustige Amsteldorp in Amsterdam Oost. Het huis biedt ouderen een warm thuis. Er wonen chronisch zieke ouderen, ouderen met een handicap en ouderen met dementie. De aanwezigheid van jou als vrijwilliger en de persoonlijke aandacht wordt door de bewoners én de medewerkers erg gewaardeerd! Wees er op voorbereid dat ouderen een ander tempo aanhouden dan dat jij zelf gewend bent. Om volop van de activiteit te kunnen genieten, is het belangrijk dat je de tijd neemt en rustig spreekt.  Wil je meer weten over deze doelgroep en hoe jij hier het beste mee kan omgaan? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep ouderen.

Help je mee?

Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over het adres van de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen