Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken 2019: Kerstversiering ophangen bij Aafje Schiehoven

Aafje Schiehoven

10 december 2019
Hamakerstraat 77, 3052JA Rotterdam
11:30 - 12:45
Ouderen
0/8

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2019 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK, Stichting Klaverblad en het Sint Laurensfonds.

Activiteit

Vandaag worden beide huiskamers ondergedompeld in kerstsferen en daar is jouw hulp bij nodig! Samen zorgen we ervoor dat de bewoners van de somatische afdeling er weer warm en gezellig bij zitten. Hier zullen ze erg blij mee zijn! Daarnaast is er genoeg ruimte voor koffie en een gezellig gesprek met bewoners.

Let op: in de middag is er nog een leuke activiteit op deze locatie; de spelletjesmiddag. Als je besluit ook daar aan deel te nemen, krijg je een lunch aangeboden van Aafje Schiehoven. Wil je gezellig mee lunchen? Schrijf je dan in via https://bit.ly/34IC5v00.

Locatie

Aafje Schiehoven ligt aan de rand van de groene wijk Schiebroek. Schiehoven is goed te bereiken met de fiets (15 minuten uit de stad), met de metro (Melanchtonweg) of de auto. De ontvangst is hier altijd hartelijk en warm. De geboden zorg varieert van licht tot uitgebreid; dagbehandeling, tijdelijke opname, geriatrische revalidatie of permanente bewoning. 

Doelgroep & impact 

Door de toenemende bezuinigingen in de zorg is er steeds minder personeel beschikbaar voor de begeleiding van sociale activiteiten. Ouderen genieten enorm van de persoonlijke aandacht die jij hen geeft. In de woon-zorgcentra wonen ouderen die niet meer voor zichzelf kunnen zorgen door lichamelijke en/of psychische klachten, zoals dementie.

Help je mee?

Heb je zin in een gezellige ochtend in Aafje Schiehoven? Je inzet wordt zeer gewaardeerd! Schrijf je dan in voor deze activiteit. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.

Delen