Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken 2019: Kerstversiering ophangen bij Laurens Blijdorp

Laurens Blijdorp

9 december 2019
Schimmelpenninckstraat 31, 3039KS Rotterdam
10:00 - 15:00
Ouderen
12/13

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2019 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK en Stichting Klaverblad.

Activiteit

Vandaag zal je helpen om de gesloten afdelingen (drie etages), de hal op de begane grond en om het restaurant van Laurens Blijdorp in de kerstsferen te brengen. Samen zorgen we ervoor dat de bewoners er weer warm en gezellig bij zitten. Hier zullen ze erg blij mee zijn! Daarnaast is er genoeg ruimte voor koffie en een gezellig gesprek met bewoners.

Let op: Vanaf 10.00 tot 15.00 zal er versierd worden in Laurens Blijdorp, maar dat betekent niet dat je de hele tijd hoeft mee te helpen. Ook als je maar uurtje kan komen, dan ben je zeer welkom. Als je er voor kiest om de hele tijd aanwezig te zijn, krijg je wel een heerlijke lunch aangeboden.

Doelgroep, locatie & impact

Woon-zorglocatie Laurens Blijdorp is redelijk klein en huiselijk met zijn 100 bewoners. Er heerst een gezellige en levendige sfeer. Er wordt verschillende zorg aangeboden. Een groot deel van de ouderen woont zelfstandig met verpleegindicatie en er zijn drie afdelingen voor dementerende ouderen. Er is niet veel budget voor activiteiten. De activiteiten die plaatsvinden zijn afhankelijk van het aantal vrijwilligers dat aanwezig is. Ze zijn dus erg blij met alle extra vrijwilligers die komen helpen!

Help je mee?

Zin om de handen uit de mouwen te steken? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen