Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken 2019: Kerstversiering ophangen bij Laurens Wilgenborgh

Laurens De Wilgenborgh

6 december 2019
Adriaan Kluitstraat 170, 3052RJ Rotterdam
14:00 - 16:00
Ouderen
6/10

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2019 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK en Stichting Klaverblad.

Activiteit

Vandaag zal je helpen om de de huiskamers van Laurens Wilgenborgh in de kerstsferen te brengen. Samen zorgen we ervoor dat de bewoners er weer warm en gezellig bij zitten. Hier zullen ze erg blij mee zijn! Daarnaast is er genoeg ruimte voor koffie en een gezellig gesprek met bewoners.

Doelgroep, locatie & impact

Laurens De Wilgenborgh is een woon-zorglocatie voor ouderen in de wijk Schiebroek. Er zijn allerlei ideeën voor activiteiten, maar een tekort aan helpende handen om alle ideeën te kunnen realiseren. Jouw inzet levert een waardevolle bijdrage aan het welzijn van ouderen. Door de inzet van vrijwilligers komen zij in beweging en ontmoeten ze nieuwe mensen.

Help je mee?

Zin om de handen uit de mouwen te steken? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

Delen