Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken 2019: kerstversiering ophangen Dagbesteding het Trefpunt

Het Trefpunt

12 december 2019
Grote trekdreef 146, 3564BZ Utrecht
10:00 - 13:00
Mensen met een beperking
2/5

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2019 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK en Stichting Klaverblad.

De activiteit

Samen met de cliënten van Dagbesteding het Trefpunt ga je deze locatie van Reinaerde in de kerstsferen brengen. Eerst ga je gezamenlijk met een aantal cliënten kerstinkopen doen en die vervolgens gezellig ophangen. Daarna wordt er een lekkere lunch voorbereid die samen met de vrijwilligers wordt gegeten.

Doelgroep & impact

De Grote Trekdreef (Reinaerde) is een woning waar 28 volwassenen in de leeftijd van begin twintig tot middelbare leeftijd wonen. De cliënten die binnen deze locatie wonen hebben door een hersenbloeding, ongeval of andere gebeurtenis hersenletsel opgelopen (NAH). De cliënten krijgen ondersteuning bij het organiseren van hun leven. Op de dagbesteding is ook aandacht voor deze vaardigheden, het opdoen van sociale contacten en ontspanning/plezier.

Help je mee?

Heb je zin om in de kerstsferen te komen met de cliënten van Dagbesteding het Trefpunt? Klik hieronder dan op 'Ik wil ook vrijwilligen'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.Delen