Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken 2019: Kerstviering met ouderen in de Jordaan

De Rietvinck

19 december 2019
Vinkenstraat 185, 1013 JR Amsterdam
13:30 - 16:00
Ouderen
3/2

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2019 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK en Stichting Klaverblad.

Activiteit 

Kom jij helpen bij de feestelijke kerstviering bij de Rietvinck? Je helpt bij het halen en terugbrengen van de bewoners en ondersteunt bij de Kerstviering. Het belooft een hele gezellige een feestelijke middag te worden. Je zal helpen met het rondbrengen van lekkere hapjes en drankjes en geniet samen van muziek, het Kerstverhaal, gezelligheid en elkaar!

Doelgroep & impact 

De Rietvinck is een verpleeghuis in het hartje van de Amsterdamse Jordaan en biedt ouderen een warm thuis. Er wonen zowel chronisch zieke ouderen, ouderen met een handicap en/of dementie. De aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners én de medewerkers erg gewaardeerd! Wees er op voorbereid dat ouderen een ander tempo aanhouden dan dat jij zelf gewend bent. Om volop van de activiteit te kunnen genieten, is het belangrijk dat je de tijd neemt en rustig spreekt.  Wil je meer weten over deze doelgroep en hoe jij hier het beste mee kan omgaan? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep ouderen.

Help je mee?

Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen