Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken 2019: opbouw Waarderingsdiner VCU

VCU

7 december 2019
Gietijzerstraat 3, 3534 AV Utrecht
10:00 - 15:00
Algemene hulp
0/5

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2019 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK en Stichting Klaverblad.

De activiteit

Op 7 december vind het jaarlijkse waarderingsdiner voor honderden Utrechtse vrijwilligers plaats in Central Studios. Een team van Reinaerde verzorgt hierbij een heerlijk 3-gangen diner. Voorafgaand aan dit bijzondere diner wordt de Utrechtse Vrijwilligerstrofee uitgereikt. Deze dag is niet mogelijk zonder de inzet van vrijwilligers. Samen zorgen we ervoor dat het voor iedereen een feest wordt! Help jij ook mee? Dat zou fantastisch zijn! Voor alle vrijwilligers wordt goed gezorgd die dag met lunch, drankjes en een crewmaaltijd voorafgaand aan het diner. Én een afsluitende borrel uiteraard!

Je zorgt er als opbouwer voor dat alles wordt klaargezet voor alle feestelijkheden! Denk aan o.a. het plaatsen van tafels en stoelen, het inrichten van de garderobe, tafels dekken, de ruimte versieren, het podium opbouwen.

Doelgroep & impact

Utrecht zou Utrecht niet zijn zonder de inzet van de tienduizenden vrijwilligers. Vrijwilligers zoals jij maken fantastische dingen mogelijk! Op deze dag willen deze vrijwilligers eens extra in het zonnetje zetten.

Help je mee?

Heb je zin om te helpen met de voorbereidingen voor dit waarderingsdiner? Klik hieronder dan op 'Ik wil ook vrijwilligen'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.

Delen