Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken 2019: opbouwen creatieve kerstmarkt

Stadstuin Zuilen

13 december 2019
Daalseweg 150/150A, 3555 SW Utrecht
09:00 - 12:00
Algemene hulp
1/4

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2019 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK en Stichting Klaverblad.

De activiteit

Hou je er van om je handen uit de mouwen te steken? Dan is deze activiteit voor jou! Samen met andere vrijwilligers ga je de tenten en kramen opzetten voor de kerstmarkt bij Stadstuin Zuilen die op 15 december plaatsvindt. Zo help jij mee om er een fantastische kerstmarkt van te maken; een sfeervolle dag met veel lekkers, glühwein, workhops, cadeautjes, vuur, marshmallows, kerstmuziek en nog veel meer! Voor meer informatie over de kerstmarkt, klik hier.

Doelgroep & impact

In Zuilen, aan de Daalseweg, ligt een onverwacht mooi stukje Utrechts groen. Hier worden verschillende groene activiteiten georganiseerd. Je kunt er wandelen, bloemen plukken in de pluktuin of een lekker kopje thee of koffie drinken. De tuin is voor iedereen! Zo ook een plek voor scholieren om te leren over zaaien, oogsten, koken en eten.

Help je mee?

Is dit echt een activiteit voor jou? Klik hieronder dan op 'Ik wil ook vrijwilligen'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.

Delen