Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken 2019: Sinterklaasviering met ouderen in Oost

Van 't Hofflaan

5 december 2019
Van 't Hofflaan 51, 1097 EM Amsterdam
10:00 - 15:00
Ouderen
0/2

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2018 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK.

Activiteit

Vandaag wordt er Sinterklaas gevierd bij woon- en zorgcentrum Van 't Hofflaan. De bewoners kijken ontzettend naar deze dag uit! Jij helpt met het begeleiden van de ouderen naar de zaal en het opdienen van wat lekkers te drinken en te eten. Na afloop help je met afruimen. Jouw hulp is hard nodig om de Sinterklaasviering mogelijk te maken en de ouderen vinden het heel gezellig om een praatje te maken! Kom jij een paar uurtjes helpen om de Amsterdamse ouderen een gezellige Sinterklaas te bezorgen? Inlcusief lekkere lunch!

Doelgroep & impact 

In de Watergraafsmeer staat woonzorgcentrum Van 't Hofflaan, waar 66 ouderen met dementie op kleinschalige groepen wonen. De aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners én de medewerkers erg gewaardeerd! Wil je meer weten over hoe je het beste deze doelgroep kan omgaan? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep ouderen op de website.

Help je mee?

Wil jij de ouderen en de medewerkers helpen? Schrijf je dan in voor deze activiteit. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.

Delen