Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken 2019: Spelletjesmiddag in Aafje Schiehoven

Aafje Schiehoven

10 december 2019
Hamakerstraat 77, 3052JA Rotterdam
13:15 - 16:30
Ouderen
0/8

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2019 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK, Stichting Klaverblad en het Sint Laurensfonds.

Activiteit

Deze middag schuif je gezellig aan bij de bewoners van Aafje Schiehoven om te helpen met de spelletjesmiddag. De bewoners van de somatische afdeling zullen onder het genot van hapjes en drankjes met elkaar gezelschapsspelletjes doen. Ook het voorbereiden en uitdelen van deze hapjes wordt door de vrijwilligers gedaan. Jouw hulp is dus hard nodig om er een gezellige middag van te maken!

Let op: in de ochtend is er nog een leuke activiteit op deze locatie; het versieren van de huiskamers. Als je besluit ook daar aan deel te nemen, krijg je een lunch aangeboden van Aafje Schiehoven. Wil je gezellig meelunchen? Schrijf je dan in via https://bit.ly/2Pb2TxM.

Locatie

Aafje Schiehoven ligt aan de rand van de groene wijk Schiebroek. Schiehoven is goed te bereiken met de fiets (15 minuten uit de stad), met de metro (Melanchtonweg) of de auto. De ontvangst is hier altijd hartelijk en warm. De geboden zorg varieert van licht tot uitgebreid; dagbehandeling, tijdelijke opname, geriatrische revalidatie of permanente bewoning. 

Doelgroep & impact 

Door de toenemende bezuinigingen in de zorg is er steeds minder personeel beschikbaar voor de begeleiding van sociale activiteiten. Ouderen genieten enorm van de persoonlijke aandacht die jij hen geeft. In de woon-zorgcentra wonen ouderen die niet meer voor zichzelf kunnen zorgen door lichamelijke en/of psychische klachten, zoals dementie.

Help je mee?

Heb je zin in een gezellige ochtend in Aafje Schiehoven? Je inzet wordt zeer gewaardeerd! Schrijf je dan in voor deze activiteit. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.

Delen