Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken 2019: Winterse Sociale Buurtmarkt Overvecht

the Social Collective

7 december 2019
Schooneggendreef 27c, 3562 GG Utrecht
10:00 - 15:00
Algemene hulp
0/3

Activiteit

Deze sociale buurtmarkt een plek waar mensen samenkomen. Voor hun dagelijkse boodschap, op zoek naar verse streekproducten, jagend op koopjes, of gewoon voor de gezelligheid. Een markt brengt niet alleen bezoekers samen, maar ook aanbieders, en de markt verbindt hen onderling.

Vrijwilligers helpen bij deze markt, hiervoor zijn twee shifts. Taken zijn uiteenlopend; van helpen bij opbouw/mooimaken, tot aan receptietaken tot aan helpen bij klaarzetten van het buffet. De shifts zijn van 10.00-15.00 uur en van 15.00-19.00 uur. Er wordt gezorgd voor lunch voor de vrijwilligers en tussen 16.00 en 18.00 is er een buffet.

Doelgroep & impact

De Sociale Buurtmarkt is een jaarlijks terugkerend evenement wat gericht is op het creëren van ontmoeting tussen de verschillende groepen bewoners uit Overvecht. Dit jaar is het een winterse editie met activiteiten voor jong en oud en voor ieders wat wils. Het aanbod is allemaal (bijna) gratis en hierdoor laagdrempelig voor mensen met een klein budget. Ook zijn er organisaties vertegenwoordigd die aanbod hebben voor kwetsbare doelgroepen zoals bijvoorbeeld Wij3.0 en buurtinitiatief Oké Nu. 

Help je mee?

Wil jij je inzetten voor dit mooie initiatief? Klik hieronder dan op 'Ik wil ook vrijwilligen'. Na je inschrijving ontvang je een mail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.

Delen