Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken 2019: Winterwandeling voor jong dementerenden

Laurens Antonius Binnenweg

10 december 2019
Nieuwe Binnenweg 33, 3014GC Rotterdam
10:15 - 12:00
Ouderen
5/5

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2019 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK, Stichting Klaverblad en het Sint Laurensfonds.

Activiteit

Wandel je gezellig mee met de bewoners van Laurens Antonius Binnenweg? Er wonen onder andere jonge mensen met een vorm van dementie. Zij gaan er vandaag op uit om een frisse neus te halen en een rondje door de stad te doen. Veel bewoners zijn slecht ter been of zitten in een rolstoel dus extra handen zijn erg welkom. Ook zin in een wandeling? Schrijf je snel in!

Locatie

Antonius Binnenweg ligt centraal in de stad, aan het begin van de Nieuwe Binnenweg, vlakbij Eendrachtsplein. Het is goed te bereiken met de fiets en het openbaar vervoer.

Impact 

In Antonius Binnenweg wonen zowel jonge als oudere dementerende cliënten en mensen met somatische problemen. Antonius Binnenweg is gespecialiseerd in revalidatie na een beroerte of orthopedische ingreep en zorg in de laatste levensfase. Niet alle bewoners kunnen nog even goed communiceren, maar de aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners én de medewerkers erg gewaardeerd! Ze vinden het heel gezellig als er vrijwilligers komen helpen. 

Meedoen?

Heb je ook zo'n zin in een gezellige en actieve ochtend? Meld je dan snel aan als vrijwilliger voor deze leuke activiteit.

Delen