Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken 2020 | Kerststukjes maken met ouderen

Huis aan de Vecht

18 december 2020
Costa Ricadreef 9, 3563 TA Utrecht
13:30 - 16:30
Ouderen
1/3

Warme Winter Weken 2020

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze activiteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor stadsgenoten die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2020 worden mede mogelijk gemaakt door de fondsen Sluyterman van Loo, Reckitt Benckiser en RCOAK.


De activiteit

Kling Klokje Klingelingeling! Kerst komt eraan, en door de drukte in verzorgingshuizen is er hulp nodig met het gezellig maken van de woningen. In kleine groepjes gaan we daarom samen met bewoners van het Huis aan de Vecht kerststukjes maken. Omdat niet iedereen meer even mobiel is, kunnen ze daar wel een handje hulp bij gebruiken. Iedereen verdient toch een mooie kerst?


Doelgroep & impact 

Het Huis aan de Vecht is een grote woonzorglocatie waar ouderen met verschillende zorgindicaties wonen. De coronaperiode hakt er flink in en eenzaamheid ligt daarom sterk op de loer. Ook het zorgpersoneel heeft een zware tijd, omdat ze veel ziektevervangingen moeten doen. Daarom is er minder tijd voor persoonlijke aandacht, terwijl dat juist nu zo mooi en belangrijk is.


Help je mee?

Heb je zin om mee priegelen? Schrijf je hieronder in en neem vrienden mee! Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met daarin meer informatie over de activiteit, over bij wie je je mag melden en over coronamaatregelen. Dank voor je inzet!

Delen