Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken 2020 | Kerstversiering ophangen bij De Buitenhof

Zorgcentrum De Buitenhof

6 december 2020
Nieuwe Herlaer 2, 1083 BD Amsterdam
13:00 - 16:00
Algemene hulp
4/4

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze activiteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor stadsgenoten die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2020 worden mede mogelijk gemaakt door de fondsen Sluyterman van Loo, Reckitt Benckiser en RCOAK.


Activiteit

Help jij mee om woon-zorginstelling De Buitenhof in de kerstsferen te brengen? Het hele huis mag gezellig gemaakt worden, de bewoners leven hier helemaal van op en kunnen zo genieten van een vrolijke omgeving. Daar maak je een hoop bewoners erg blij mee!


Doelgroep & Impact

Zorgcentrum De Buitenhof ligt in een rustige buurt in Amsterdam Buitenveldert. Het is een sfeervol, zorgcentrum waar hun bewoners graag verblijven. De Buitenhof biedt woningen met zorg, begeleiding of verpleging voor ouderen. Het is een huis met veel medewerkers die ontzettend hard werk om alles in deze bizarre tijden in goede banen te leiden.


Help je mee?

Wil je meehelpen om De Buitenhof in de kerstsferen te brengen? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

Delen