Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken 2020 | Kerstversiering opruimen bij De Vreugdehof

Woonzorgcentrum Vreugdehof

9 januari 2021
De Klencke 111, 1083 HH Amsterdam
13:00 - 16:30
Ouderen
2/6

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze activiteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor stadsgenoten die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2020 worden mede mogelijk gemaakt door de fondsen Sluyterman van Loo, Reckitt Benckiser en RCOAK.


Activiteit

Jammer genoeg zijn de kerstdagen weer voorbij. Help je mee met het opruimen van de kerstversiering en het aftuigen van de kerstbomen? Je maakt het zorgpersoneel van De Vreugdehof hier heel erg blij mee!


Doelgroep & Impact

Bij het ouder worden is het soms moeilijker om in de weer te blijven en een dagstructuur te hebben. Wie thuis woont en een steuntje in de rug kan gebruiken, is van harte welkom bij De Vreugdehof! Als vrijwilliger kun je een waardevolle bijdrage leveren. De oudere leven namelijk enorm op door de gezelligheid en er ligt minder druk op het aanwezige personeel.


Help je mee?

Wil je meehelpen met het opruimen van de kerstversiering? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen