Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken 2020: Koffie met lekkers bij Laurens Stadzicht

Laurens Stadzicht

25 december 2020
Overschiese Kleiweg 555, 3045 LJ Rotterdam
09:30 - 12:30
Ouderen
0/2

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze activiteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor stadsgenoten die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2020 worden mede mogelijk gemaakt door de fondsen Sluyterman van Loo, Reckitt Benckiser en RCOAK.


Activiteit

Help jij mee tijdens eerste kerstdag met het gezellig maken voor bewoners bij Laurens Stadzicht?  Het hele huis staat dan in teken van een gezellig samen koffie drinken met wat lekkers erbij. De bewoners leven hier helemaal van op en kunnen zo genieten van een vrolijke omgeving, uiteraard met een passend kerstmuziekje erbij. Daar maak je een hoop bewoners erg blij mee!


Doelgroep & Impact

Laurens Stadzicht is een woonzorglocatie voor ouderen met dementie. De locatie bevindt zich in een parkachtige omgeving aan de rand van Overschie.De locatie hecht veel belang aan persoonlijke aandacht en met de hulp van vrijwilligers kunnen ze daar nog beter voor zorgen. Wees er op voorbereid dat ouderen een ander tempo aanhouden dan dat jij zelf gewend bent. Om volop van de activiteit te kunnen genieten, is het belangrijk dat je de tijd neemt en rustig spreekt.


Help je mee?

Zin in een gezellige middag? Schrijf je dan in voor deze activiteit. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.

Delen