Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken 2020: zelfgemaakte kerststukjes brengen bij HWW De Eshoeve

HWW De Eshoeve

14 december 2020
Doorniksestraat 150-152, 2587 AZ Den Haag
09:00 - 16:00
Ouderen
0/10

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het de Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2020 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK en Sluyterman van Loo.

De activiteit

Kerst komt eraan en rondom de feestdagen kunnen de bewoners van verzorgingshuizen wel wat gezelligheid gebruiken. Jij kunt helpen om de bewoners van HWW De Eshoeve een kerstgevoel te geven door zelf een kerststukje te maken. Vanwege veiligheidsredenen mogen er geen kaarsen en kerststerren in het kerststukje worden verwerkt. Laat je creativiteit de vrije lopen tijdens het maken van deze kerststukjes, de bewoners vinden het leuk om een kerstsfeer in huis te hebben. Iedereen verdient toch een mooie Kerst? Je kunt jouw kerststukje tussen 09:00 en 16:00 afleveren bij HWW De Eshoeve. Verdere informatie ontvang je in een bevestigingsmail nadat je bent ingeschreven voor de activiteit.

Doelgroep & impact

HWW De Eshoeve is een woonzorg locatie voor ouderen. Men woont hier zelfstandig met 24 uur per dag zorg en aandacht. Er is een hoge werkdruk op zorgpersoneel, waardoor ouderen dat beetje aandacht en gezelligheid extra goed kunnen gebruiken, zeker tijdens de feestdagen. Help jij mee om dat beetje extra gezelligheid en kerstsferen in huis te brengen door een zelfgemaakt kerststukje te maken?

Locatie

Verpleeghuis De Eshoeve bevindt zich in het Belgisch Park in Scheveningen. In dit verpleeghuis wonen ouderen met dementie die hierdoor niet meer thuis kunnen wonen.

Help je mee?

Zin om je handen uit de mouwen te steken en ouderen blij te maken met een zelfgemaakt kerststukje? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op

Delen