Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken 2019: Kerkviering met ouderen

Voorveldse Hof

7 december 2019
Blaarkopstraat 1, 3573 SH Utrecht
09:30 - 11:30
Ouderen
0/4

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2019 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK en Stichting Klaverblad.

De activiteit

Gezamenlijk met de bewoners van Voorveldse Hof ga naar de kerkviering het Grand Café. Samenkomen en samen zingen staan centraal.

Als vrijwilliger help je met het ophalen van bewoners van de woningen (onder begeleiding), en breng je ze na de activiteit weer terug. Ook kun je helpen met het uitdelen van koffie en thee.

Doelgroep & impact

In de nieuwe wijk Veemarkt, aan de oostkant van de stad Utrecht staat het Voorveldse Hof. Dit is het thuis van 56 bewoners met dementie. Zij wonen in zeven kleinschalige groepswoningen met 24-uurs zorg. Bewoners kunnen hier op een goede en prettige manier wonen en leven, met alle beperkingen die dementie met zich meebrengt. Zij behouden daarbij zo lang als mogelijk hun eigen identiteit. Niet de intensieve zorgbehoefte, maar het wonen in een veilige woonomgeving staat centraal. De deskundige medewerkers kennen de persoon achter de bewoner, weten wat zijn of haar behoeften en gewoontes zijn. De bewoners vinden het heel gezellig als er vrijwilligers komen koken. Wil je meer weten over hoe je het beste deze doelgroep kan omgaan? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van

Help je mee?

Heb je zin om in de kerstsfeer te komen met de bewoners van Voorveldse Hof? Klik hieronder dan op 'Ik wil ook vrijwilligen'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.


Delen