Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken: Kerst versieren bij Steunpunt Haagsche Bluf

Steunpunt Haagsche Bluf

11 december 2019
Haagsche Bluf 46, 2511 CN Den Haag
19:00 - 21:00
Mensen met een beperking
0/3

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2019 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK en Stichting Klaverblad.

Activiteit

Vandaag zul je de kerstsferen naar Steunpunt Haagsche Bluf brengen. Je zal helpen bij het opzetten van kerstbomen en het ophangen van andere versiering.

Doelgroep & impact

Op de locatie Haagsche Bluf wonen 25 mensen met een lichte verstandelijke beperking. Ze zullen dan ook erg blij zijn met je komst en de hulp tijdens het versieren.

Locatie

De Haagsche Bluf heeft een trefpunt waar wordt gegeten en verschillende activiteiten plaatsvinden, zoals bingo, karaoke en fitness! Ook cliënten van andere locaties bezoeken het trefpunt regelmatig, wat zorgt voor veel gezelligheid. Deze Haagse Bluf ligt midden in het centrum en dus heel centraal.

Help je mee?

Zin om de handen uit de mouwen te steken? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op


Delen