Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken: Kerstbingo bij de Kessler Stichting

Kessler Stichting

26 december 2019
De La Reyweg 530, 2571GN Den Haag
13:00 - 15:30
Dak- en thuislozen
3/3

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2019 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK en Stichting Klaverblad.

Activiteit

Hou je van een spelletje? Kom op tweede kerstdag bingo spelen bij de Kessler Stichting. Er vallen mooie prijzen te winnen en voor de dak en thuislozen die bij de Kessler Stichting komen is het gezelschap zeer welkom. 

Locatie & doelgroep

De activiteit zal plaatsvinden bij de verpleegafdeling Zorg & Wonen van de Kessler stichting. De Kessler Stichting is een brede maatschappelijke opvangorganisatie en biedt professionele opvang, zorg en begeleiding aan sociaal kwetsbare burgers uit de regio Den Haag. De spanningsboog van de deelnemers is relatief laag. Ze nemen ook vaak een rookpauze, maar komen dan altijd weer bij je terug. De begeleiding vanuit de Kessler Stichting is altijd aanwezig voor vragen. Ze houden van gezellige activiteiten en vinden het heel leuk als er wat te doen is. 

Help je mee?

Wil je mee met de dak- en thuislozen om hen een leuke avond te geven om even alles te kunnen vergeten? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen