Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken: Kerstconcert bij Florence Oostduin

Florence Oostduin

15 december 2019
Goetlijfstraat 5, 2596 RH Den Haag
13:00 - 16:00
Ouderen
4/6

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2019 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK en Stichting Klaverblad.

Activiteit

Deze middag zal je helpen tijdens het kerstconcert bij Florence Oostduin. Voor het concert begint zul je samen met de begeleiders de bewoners begeleiden naar de zaal van het concert en meehelpen met het inschenken van wat koffie of thee. Daarna mag je het gehele concert samen met de bewoners genieten van de muziek van het Archipellakoor. Na afloop van het concert breng je samen met de begeleiders de bewoners weer terug naar hun afdeling.

Doelgroep & impact

Wees er op voorbereid dat ouderen een ander tempo aanhouden dan dat jij zelf gewend bent. Om volop van de activiteit te kunnen genieten, is het belangrijk dat je de tijd neemt en rustig spreekt.

Locatie

Florence Oostduin ligt op een prachtige locatie in het Bezuidenhout.

Help je mee?

Zin om de handen uit de mouwen te steken? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op

 

Delen