Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken 2019: Kerstdiner en live muziek met ouderen Hof van Sloten

Woonzorgcentrum Hof van Sloten

19 december 2019
Louwesweg 10, 1066 EC Amsterdam
11:00 - 14:30
Ouderen
4/4

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2019 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK en Stichting Klaverblad.

Activiteit 

Vandaag wordt een heerlijk kerstdiner geserveerd bij woon- en zorgcentrum Hof van Sloten. Een live bandje voorziet deze avond van mooie kerstdeuntjes, wat deze activiteit extra speciaal maakt. De ouderen kijken daarom ontzettend uit naar deze dag! Jij als vrijwilliger helpt met het begeleiden van de ouderen naar de tafels en het uitserveren van het diner. Natuurlijk kan je zelf ook een hapje mee eten! Fijn als je sommige ouderen kan assisteren met het eten en een gezellig praatje met ze maakt. Bezoekers van het kerstdiner zijn somatische bewoners, revaliderende ouderen of dementerende bewoners. Er zijn tijdens het kerstdiner vaste medewerkers aanwezig die je opvangen en gedurende de activiteit begeleiden. Na afloop help je met afruimen en opruimen. Iedereen kan als vrijwilliger met deze activiteit mee doen en zoals bij al onze activiteiten zit je nergens aan vast.

Doelgroep & impact 

In een rustige buurt in Nieuw-West tegenover de hoofdingang van het MC Slotervaart staat Hof van Sloten. Hof van Sloten is een ruim gebouw, omringd door prachtige tuinen, mooie terrassen en balkons. Hof van Sloten stelt het welzijn van haar bewoners voorop en als vrijwilliger kun jij hier een waardevolle bijdrage aan leveren. De bewoners leven namelijk enorm op door de extra aandacht en er ligt minder druk op het aanwezige personeel. Wees er op voorbereid dat ouderen een ander tempo aanhouden dan dat jij zelf gewend bent. Om volop van de activiteit te kunnen genieten, is het belangrijk dat je de tijd neemt en rustig spreekt. Wil je meer weten over deze doelgroep en hoe jij hier het beste mee kan omgaan? Ga dan naar de uitgebreide omschrijving van de doelgroep ouderen.

Help je mee?

Wil je meehelpen met deze activiteit? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op

Delen