Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken: Kerstversieren bij Florence Jonker Frans

Florence Jonker Frans

9 december 2019
Newtonplein 100, 2562 JZ Den Haag
12:00 - 14:30
Ouderen
1/10

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2019 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK en Stichting Klaverblad.

Activiteit

Het is alweer december en dat betekent dat de kerstbomen en kerstversiering weer van zolder gehaald mogen worden. Vandaag zal je mee gaan helpen om Florence Jonker Frans in de kerstsferen te brengen. Je zal kerstbomen opzetten, deze versieren en een aantal afdelingen versieren met kerstversiering.

Doelgroep & impact

Wees er op voorbereid dat ouderen een ander tempo aanhouden dan dat jij zelf gewend bent. Om volop van de activiteit te kunnen genieten, is het belangrijk dat je de tijd neemt en rustig spreekt. De bewoners zullen erg blij zijn met je komst!

Help je mee?

Zin om de handen uit de mouwen te steken? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op

 

Delen