Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken 2019: Kerstviering bij Dr Sarphatihuis

Dr. Sarphatihuis

26 december 2019
Roetersstraat 2, 1018 WC Amsterdam
13:15 - 15:30
Ouderen
6/6

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2019 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK en Stichting Klaverblad.

Activiteit 

Kom jij helpen bij de feestelijke kerstviering bij Dr Sarphatihuis? Je helpt bij het halen en terugbrengen van de bewoners en ondersteunt bij de kerstviering. Het belooft een hele gezellige een feestelijke middag te worden. Je zal helpen met het rondbrengen van lekkere hapjes en drankjes en geniet samen met de ouderen van een muzikaal optreden.

Doelgroep & impact 

Dr. Sarphatihuis is een woonzorgcentrum voor ouderen in Amsterdam Centrum, gelegen naast Roeterseiland. In het Dr. Sarphatihuis wonen veel (licht) dementerende ouderen. Het is soms moeilijk om met iemand met dementie te praten. Niet alle bewoners kunnen nog even goed communiceren, maar de aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners én de medewerkers erg gewaardeerd! Ze vinden het heel gezellig als er vrijwilligers komen helpen bij de lunch, dit is een onderbreking van de dagelijkse routine.

Help je mee?

Wil jij de ouderen en de medewerkers helpen? Schrijf je dan in voor deze activiteit. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.

Delen