Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken: naar Het Amsterdams Winter Paradijs

RAI

22 december 2018
Europaplein 24, 1078GZ Amsterdam
11:15 - 16:00
Ouderen
37/35

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2018 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK.

Activiteit

Dit is misschien wel één van de leukste activiteiten van het jaar! Jij kan namelijk een bewoner van de Buitenhof meenemen naar het Amsterdams Winterparadijs in de RAI. Van 21 t/m 30 december wordt de RAI Amsterdam (in-& outdoor) wederom omgetoverd tot dé plek voor jouw Ultieme Winterbeleving. Schaats onder een deken van lichtjes op de (veel grotere) binnen- en buitenschaatsbaan, ontdek het ultieme uitzicht over Amsterdam vanuit het mega reuzenrad en glij van de tubebaan op échte sneeuw! Vier de avond in de après-ski hut of op het winterfeest met o.a. Xander de Buisonjé en Lil Kleine. Het Amsterdamse Winterparadijs brengt de winter terug in Amsterdam!


Door de samenwerking tussen NL Cares & 4PM Entertainment kan jij én een bewoner van de Buitenhof gratis naar het Amsterdams Winterparadijs op 22 december. Kom jij meehelpen?

Doelgroep & impact 

De Buitenhof is een woonzorgcentrum voor ouderen in Amsterdam Zuid. Sommige bewoners zijn door hun gezondheid niet in staat om veel te kunnen communiceren, maar de aanwezigheid van jou als vrijwilliger en persoonlijke aandacht wordt door de bewoners én de medewerkers erg gewaardeerd! Ze vinden het fijn als jij komt helpen om met ze naar buiten te gaan, dit is een onderbreking van de dagelijkse routine. Wil je meer weten over hoe je het beste deze doelgroep kan omgaan? Ga dan naar de uitgebreide doelgroep omschrijving ouderen.

Help je mee?

Wil jij je ook inzetten tijdens deze activiteit? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen