Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Warme Winter Weken: Breng de kerstsferen naar HWW De Eshoeve

HWW De Eshoeve

9 december 2019
Doorniksestraat 150-152, 2587 AZ Den Haag
10:00 - 16:00
Ouderen
2/10

Warme Winter Weken

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen! De Warme Winter Weken 2019 worden mede mogelijk gemaakt door Stichting RCOAK en Stichting Klaverblad.

Activiteit

Vandaag wordt alle kerstversiering opgehangen en de kerstboom opgetuigd in de centrale ruimtes en de huiskamers van de afdelingen. Kom je ook meehelpen?

Doelgroep & impact

In het verpleeghuis wonen mensen in verschillende stadia van dementie. Dat betekent dat er veel zorg voor deze mensen nodig is en dat medewerkers niet altijd tijd hebben om extra dingen te realiseren. Extra helpende handen zijn dan ook zeer welkom tijdens uitjes of projecten, zoals het versieren voor kerst. De medewerkers en bewoners kijken uit naar je komst!

Locatie

De Eshoeve ligt in de wijk Belgische Park in Scheveningen.

Help je mee?

Zin om de handen uit de mouwen te steken? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op

 

 

 

Delen