Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Welkomstactiviteit: wandelen met ouderen in de Watergraafsmeer

De Open Hof

7 februari 2019
Fahrenheitstraat 115, 1097 PP Amsterdam
10:15 - 12:00
Ouderen
0/10

Welkomstactiviteit

Zoek je een leuke activiteit om kennis te maken met vrijwilligerswerk? Zoek dan niet verder, en schrijf je in voor deze Welkomstactiviteit! Deze activiteit is speciaal bedoeld voor nieuwe vrijwilligers! Er zal iemand van NL Cares aanwezig zijn die meer vertelt over onze werkwijze en de verschillende activiteiten. Daarna ga je meteen, samen met andere nieuwe vrijwilligers, aan de slag!

Activiteit 

Vind jij het heerlijk om een wandelingetje te maken? Kom dan naar het woonzorgcentrum de Open Hof om de bewoners mee te nemen voor een lekkere frisse neus. De ouderen genieten zichtbaar van de wandeling en jij bezorgt hen een gezellige ochtend. Als vrijwilliger haal je bewoners van hun woning, duw je de rolstoel en maak je ondertussen een gezellig praatje met elkaar. Dit doe je niet alleen: samen met de andere nieuwe vrijwilligers en begeleiding vanuit de Open Hof gaan jullie erop uit. Schrijf je gezellig in!

Doelgroep & impact 

Deze activiteit vindt plaats in en om woonzorgcentum de Open Hof. De Open hof ligt in het rustige Amsteldorp, een buurt in Watergraafsmeer in Amsterdam-Oost. Een jaren ’20 wijk waar veel bewoners uit de Open Hof zijn opgegroeid. Wandelen doen we in de nabij gelegen parkeren, in de wijk, richting de moestuinen en we stoppen onderweg om gezellig samen iets te drinken.  

Help je mee?

Wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met vrijwilligerswerk?! Schrijf je dan in voor deze activiteit. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit.

Delen