Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Zet jij een Crowdfunding op voor FF-APPEN (voor jongeren met een beperking)?

Stichting STRAS

21 februari 2021
@home, @home Rotterdam
12:00 - 13:00
Mensen met een beperking
1/1

Gezocht!

Mensen die het leuk vinden om een crowdfunding op te zetten en na te jagen voor "FF-APPEN!"!

Vorig jaar heeft Stichting STRAS heeft de cursusmodule FF-APPEN voor verstandelijk beperkten ontwikkeld, met als doel cyberleed onder deze doelgroep aan te pakken. Zij (en hun omgeving) zijn niet altijd op de hoogte van de gevaren van mediagebruik en de impact op anderen. Een mooi initiatief voor een belangrijke doelgroep die vaak wordt vergeten. Bekijk hier het filmpje over deze module.

Nu de module af is, is het tijd om deze op VSO Scholen te kunnen aanbieden. Hier zijn uiteraard kosten aan verbonden. Daarom is Stichting STRAS op zoek naar mensen die het leuk vinden om, samen met anderen of alleen, een crowdfunding op te zetten, bijvoorbeeld via Whydonate.nl. Ben jij die persoon? Ervaring met crowdfunding is handig, maar zeker niet vereist. Het platform is gebruiksvriendelijk en snel te leren. Hoeveel tijd je hieraan kwijt bent kan je zelf (in overleg met Stichting STRAS) bepalen. Na het opzetten van de actie op het platform, is het ook nodig om af en toe content te plaatsen en de actie actief te delen in diverse netwerken.

Organisatie

STRAS is een mooie organisatie die er alles aan doet om mensen met een verstandelijke beperking daadwerkelijk in de maatschappij mee te laten doen. STRAS ontwikkelt programma’s, organiseert trainingen en doet nog veel meer. STRAS wil zo veel mogelijk mensen laten profiteren van haar ideeën, werkwijze en programma’s.

Locatie

Je kan deze activiteit gewoon vanachter je eigen computer of laptop doen.

Help je mee?

Wil jij mee helpen om FF-APPEN op zoveel mogelijk scholen aan te kunnen bieden? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie. Heb je een vraag? Ga dan naar veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Delen