Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Word penvriend(in) van een oudere bij Saffier

Saffier

28 mei 2020
Rusthoekstraat 38, 2584CV Den Haag
12:00 - 12:30
Algemene hulp
2/15

Activiteit 

Zoals je vast en zeker weet, is het aantal mensen dat zich eenzaam voelt tijdens de corona crisis groot. Bewoners van verzorgingstehuizen mogen niet meer naar buiten en bezoek mag niet meer naar binnen. Hoewel men er bij Saffier, op een creatieve manier alles aan doen om aandacht te besteden aan het welzijn van de bewoners kunnen ze jouw hulp goed gebruiken. Jij kunt namelijk het verschil maken door een bewoner te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Dat kan middels een brief, gedicht, tekening of op een andere creatieve manier.

Doelgroep & impact

Jouw post komt terecht bij bewoners van een verpleeghuis van Saffier. Dat kan eenmalig óf je kunt een duurzame pen-relatie opbouwen. Ook kun je ervoor kiezen om dit aan een bewoner te richten of een hele afdeling. Wanneer jij je inschrijft voor de activiteit ontvang je een bevestiging met daarin precies uitgelegd hoe je dit aan kunt pakken. Uiteraard mag jij je buren, kleinkinderen en huisgenoten ook enthousiasmeren om dit te doen!

Help je mee?

Wil je meedoen? Klik hieronder dan op 'Schrijf je in'. Let op: het begin van de mail kan verwarrend zijn omdat er wordt aangegeven dat de activiteit plaatsvindt bij de Saffier. Dit kun je uiteraard negeren, voor deze activiteit stuur je een brief, gedicht of tekening. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 


Delen