Flexibel vrijwilligen

Bepaal zelf waar en wanneer je aan de slag gaat

Bezorg kinderen een fantastische zomer bij de Mussen

Buurthuis de Mussen

12 augustus 2021
Hoefkade 602, 2526 CM Den Haag
09:00 - 16:00
Algemene hulp
0/2

Activiteit

‘Vind jij het leuk om met kinderen te werken tijdens gave activiteiten en workshops? Dan is deze activiteit echt wat voor jou! Elke zomer is er in buurtcentrum De Mussen een gaaf vakantie programma waar kinderen zich voor kunnen opgeven. Dagelijks zijn er 3 workshops, uitgevoerd door een jongerenwerker of vakdocent. Fijn als je ons hierbij kunt ondersteunen! Zo zorgen we met elkaar voor een onvergetelijke vakantie voor deze kids!

Doelgroep & Impact

Buurthuis de Mussen wil graag individuele aandacht besteden aan de kinderen. Voor veel kinderen is Buurthuis de Mussen dé plek waar ze na school naartoe gaan. Er komen soms wel 100 kinderen op een middag binnenlopen. De Mussen is erg blij met je komst. Ook is het enthousiasme van de kinderen altijd volop aanwezig.

Locatie

Midden in de Schilderswijk staat buurthuis de Mussen. Dit oudste buurthuis van Nederland speelt al bijna een eeuw een rol van betekenis voor opeenvolgende generaties in deze wijk. Het biedt activiteiten aan voor de kinderen om zich te ontwikkelen op het gebied van participatie, sport en gezondheid en kunst en cultuur. Er zijn 1200 buurtbewoners van alle leeftijden en diverse achtergronden aangesloten bij het buurthuis.

Help je mee?

Wil jij meehelpen om de kinderen een heerlijke vakanrtie te bezorgen? Meld je dan hieronder aan via de knop ‘Schrijf je in’. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met aanvullende informatie over de locatie en de activiteit. Heb je een vraag? Ga dan naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

Delen