Warme Winter Weken

 

Een warme winter voor iedereen!

Van 1 t/m 31 december zijn het Warme Winter Weken bij NL Cares. Tijdens de Warme Winter Weken brengen we zoveel mogelijk gezelligheid naar maatschappelijke instellingen en zorg jij ervoor dat iedereen in de stad er warmpjes bij zit.

Meedoen als individu

Er zijn een hoop stadsgenoten voor wie een warme winter en fijne feestdagen niet zelfsprekend zijn, waaronder ouderen, migranten, mensen met een beperking, dak-en thuislozen en kinderen uit achterstandssituaties. Gedurende de maand december organiseren wij talloze kalenderactiviteiten die zorgen voor een feestelijke warme winter voor diegenen die dit goed kunnen gebruiken, en daar kan jij aan bijdragen!

Aanmelden kan vanaf 1 november!

Doe mee aan de Warme Winter Weken in:

Amsterdam

Amsterdam

Bekijk hier aan welke Warme Winter activiteiten je in Amsterdam mee kan doen!

Den Haag

Den Haag

Bekijk hier aan welke Warme Winter activiteiten je in Den Haag mee kan doen!

Rotterdam

Rotterdam

Bekijk hier aan welke Warme Winter activiteiten je in Rotterdam mee kan doen!

Utrecht

Utrecht

Bekijk hier aan welke Warme Winter activiteiten je in Utrecht mee kan doen!

Meedoen als bedrijf

Ga een ochtend, middag of avond met collega’s aan de slag bij een zorginstelling bij jullie in de buurt. Samen helpen jullie bijvoorbeeld een woonzorgcentrum met het ophangen van de kerstversiering of verzorgen jullie het kerstdiner voor buurtbewoners. Zo bezorgen jullie kwetsbare stadsgenoten een extra warme winter en mooie feestdagen. Je doet al mee vanaf € 750,- voor 10 personen! Bekijk hieronder de mogelijkheden of neem contact op met een projectmanager in jouw stad voor een offerte op maat.

Download de mogelijkheden