Amsterdam

 

Vrijwilligerswerk in december

Ook in Amsterdam organiseren we diverse feestelijke en warme activiteiten waarmee jij stadsgenoten een mooie decembermaand bezorgt. Kijk snel waar jij kan bijdragen!

Activiteiten:

Kerstversiering ophangen

Kerstversiering ophangen

Help jij mee om het Het Schouw in de kerstsferen te brengen? Het hele huis mag gezellig gemaakt worden, de bewoners leven hier helemaal van op en kunnen zo genieten van een vrolijke omgeving.

Lichtjeswandeling met ouderen

Lichtjeswandeling met ouderen

Kom jij wandelen met de ouderen van woon-zorginstelling Nellestein? De rolstoelen van de bewoners worden versierd met lichtjes, en samen maak je een mooie kerstwandeling. Het is extra leuk als je zelf ook versierd bent. De bewoners leven hier helemaal van op en kunnen zo genieten van een frisse neus.

Versieren bij dak- en thuislozen

Versieren bij dak- en thuislozen

Het inloop voor dak- en thuislozen Blaka Watra wordt ook dit jaar weer in de kerstsferen gebracht. Help jij mee om de ruimte te versieren? Na afloop krijg je een heerlijke kop warme chocolademelk met slagroom!

Kerststukjes maken

Kerststukjes maken

Zin om creatief aan de slag te gaan? Samen met de ouderen van dagbesteding Vreugdehof maak je leuke kerststukjes. Gezellig met een elkaar een praatje maken en lekker aan de slag!

Overige activiteiten

Of kijk op de kalender welke Warme Winter activiteiten we nog meer aanbieden in Amsterdam!

Naar de kalender