Werken bij NL Cares

 

Junior projectmanager Amsterdam

36 uur, startdatum z.s.m., te bepalen in overleg.

Vind je het leuk om activiteiten te organiseren en wil je graag maatschappelijke impact maken? Voor Amsterdam zoeken we een junior projectmanager. In deze functie ondersteun je de projectmanagers in Amsterdam bij de organisatie van teamactiviteiten voor bedrijven en landelijke events.

Maatschappelijke impact met NL Cares

NL Cares zet zich in voor een samenleving waarin we aandacht hebben voor elkaar en elkaar helpen. Wij brengen mensen uit verschillende leefwerelden samen. De ontmoetingen die plaatsvinden zorgen voor begrip en verbondenheid. Wij werken nauw samen met bedrijven om bijzondere ontmoetingen tussen medewerkers en kwetsbare doelgroepen (kinderen en jongeren uit achterstandssituaties, ouderen, migranten, dak- en thuislozen en mensen met een beperking) te realiseren. Werknemers vinden het steeds belangrijker om zich via hun werkgever te kunnen inzetten voor een ander. Daarom helpen wij bedrijven bij het organiseren van maatschappelijke activiteiten. Ook organiseren we door het jaar heen diverse events, waaronder de Sportweek en de Warme Winter Weken. NL Cares is een stichting met 17 jonge en gemotiveerde medewerkers. Het team in Amsterdam bestaat met jou erbij uit 6 projectmanagers.

Werkzaamheden

Als junior projectmanager maak je impact door het organiseren van maatschappelijke teamactiviteiten. Op deze manier verbind je medewerkers van bedrijven met mensen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Voorbeeldactiviteiten zijn dansen of pannenkoeken bakken met ouderen, of sollicitatietraining geven aan nieuwkomers. Je zoekt uit wat nodig is en regelt alle zaken voor deze activiteiten. Je belt en mailt met de maatschappelijke organisaties (zoals woonzorgcentra, scholen, buurthuizen, taalscholen, dagbestedingen) en bedrijven en zorgt dat zij de juiste informatie krijgen. Je maakt draaiboeken en regelt alle materialen zoals spullen voor een gezellige high-tea met ouderen, of de bussen voor een uitje met kinderen naar Artis. Ondertussen zorg je dat de administratie op orde is. Je bent ook aanwezig tijdens de activiteit zelf om de medewerkers van het bedrijf te ontvangen en zorgt dat iedereen happy is. Kortom, jij regelt alles van A tot Z en zorgt dat alle details kloppen. Je bent de steun en toeverlaat van de projectmanagers in Amsterdam.

Profiel

Je bent pro-actief en sterk in organiseren. Daarnaast kun je goed het overzicht bewaren en heb je aandacht voor details. Omdat je vaak samen werkt met maatschappelijke organisaties en bedrijven kun je goed omgaan met verschillende mensen. Je bent niet bang om de telefoon te pakken om dingen te regelen en voert het werk zelfstandig uit. Werken doe je met enthousiasme en positieve energie. Affiniteit met het sociaal maatschappelijk veld en kwetsbare doelgroepen zijn een pré.

Verder:

 • Je wilt graag werken in een organisatie die sociale impact maakt
 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding, in de richting van medewerker evenementenorganisatie, hospitality medewerker, middelbare hotelschool, sociaal werker of vergelijkbaar
 • 1-3 jaar relevante werkervaring
 • Je woont in Amsterdam
 • Nederlands en Engels spreek en schrijf je uitstekend

Wij bieden:

 • Een baan waar je iedere dag impact kan maken
 • Salaris: inschaling €2392 bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur, afhankelijk van ervaring.
 • Een creatieve werkplek in Amsterdam en de flexibiliteit om bij collega’s in Rotterdam, Den Haag of Utrecht aan te sluiten
 • Flexibele werktijden
 • Persoonlijk opleidingsbudget
 • Een open werkcultuur, goede sfeer én leuke collega’s


Geïnteresseerd?

Kijk voor meer informatie op www.nlcares.nl Voor vragen over de functie kan je terecht bij Rifka Boot via 06 - 40 86 89 69 of via rifka@nlcares.nl. Stuur je cv met motivatiebrief voor 16 december naar rifka@nlcares.nl.