Werken bij NL Cares

 

Projectmanager Den Haag

36 uur, startdatum 1 juli

NL Cares is op zoek naar een projectmanager in Den Haag. De ideale kandidaat heeft twee tot drie jaar werkervaring, heeft ervaring met het bedrijfsleven, is maatschappelijk betrokken en een echt organisatietalent.

Over NL Cares

NL Cares gelooft in een samenleving waarin we open staan voor elkaar. Wij brengen mensen uit verschillende leefwerelden samen. De ontmoetingen die plaatsvinden zorgen voor begrip en verbondenheid. NL Cares biedt flexibel vrijwilligerswerk aan voor individuen en het bedrijfsleven. Je doet een activiteit wanneer het jou uitkomt en kiest iets dat bij jou past. Zo kom je in contact met mensen die extra ondersteuning kunnen gebruiken, zoals kinderen en jongeren uit achterstandssituaties, ouderen, migranten, dak- en thuislozen en mensen met een beperking. Vrijwilligerswerk bij NL Cares is laagdrempelig en inspirerend. De ontmoeting met anderen verruimt je blik op de wereld. NL Cares is hét platform voor jonge mensen met een drukke agenda die iets voor een ander willen betekenen. We zijn actief in de grote steden in Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

Functieomschrijving

De functie van projectmanager is zeer divers. Samen met een andere projectmanager ben je verantwoordelijk voor de stichting in jouw stad. Je houdt je onder andere bezig met:

 • het managen van de online vrijwilligerskalender (o.a. toetsing activiteiten, afstemming maatschappelijke instellingen, evalueren & verbeteren van kalenderactiviteiten, meedenken over vrijwilligersactivatie)
 • het organiseren van maatschappelijke activiteiten voor het bedrijfsleven
 • het schrijven en indienen van gemeente- en fondsaanvragen
 • het binden van huidige en potentiele bedrijven en partners
 • overige werkzaamheden die bijdragen aan verbinding in de stad

Profiel

Je bent initiatiefrijk, prestatiegericht en een goede relatiemanager. Een ondernemende en maatschappelijk bewogen young professional. Je bent representatief en hebt overtuigingskracht. Werken doe je met enthousiasme en positieve energie. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van structurele vrijwilligersactiviteiten op de online kalender en van eenmalige teamactiviteiten voor bedrijven. De activiteiten vinden plaats bij verschillende maatschappelijke instellingen in en rond Den Haag. Je schakelt met de maatschappelijke instellingen voor de organisatie en spart met hen over nieuwe mogelijkheden om vrijwilligers in te zetten, zodat zij er het meeste aan hebben.

Functievoorwaarden

 • HBO of academisch opgeleid
 • Woonachtig in Den Haag (must)
 • Ondernemend, een organisatietalent en multitasker
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en het Engels
 • Pragmatisch, gefocust, energiek, maatschappelijk bewogen én flexibel.

Wij bieden:

 • Salaris: tussen € 2.450 en € 2.600 bruto per maand op basis van een werkweek van 40 uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Een fijne werkplek in Den Haag en de flexibiliteit om bij collega’s in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam aan te sluiten
 • Opleidingsbudget
 • Flexibele werktijden
 • Een open werkcultuur, goede sfeer én leuke collega’s

Een dag uit het leven van een projectmanager bij NL Cares

“Negen uur, mijn dag start bij een school in de Schilderswijk. Ik heb een teamactiviteit voor bankiers georganiseerd. Ze gaan met de kinderen praten over toekomstdromen. Op de fiets luister ik nog even mijn voicemail af. Het bedrijf waar ik vorige week op gesprek ben geweest, wil graag met ons samenwerken. Op de school loop ik met de docent van de klas door het programma. De bankiers druppelen langzaam binnen. Vol energie gaan zij na mijn introductie aan de slag met de kinderen. Resultaat aan het eind van de ochtend: een dolenthousiaste klas en bankiers die vol indrukken aan hun lunchbijeenkomst beginnen: “Wát een potentie hebben deze kids'' en “Mijn groepje kids is fan van me geworden”. Terug op kantoor open ik mijn mail. De nieuwsbrief van gisteravond heeft zeker effect gehad. Er hebben zich veel mensen aangemeld voor activiteiten op de kalender. Na een belafspraak met een van onze partnerbedrijven en verschillende telefoontjes met maatschappelijke instellingen, door naar de gemeente voor een evaluatie. Ze zijn tevreden en kijken uit naar de uitvoering van onze planning voor de 2e helft van het jaar. Terug achter mijn laptop ga ik nog even aan de slag met de social media updates, voordat ik mijn dag tevreden afsluit.”

Geinteresseerd?

Kijk voor meer informatie op www.nlcares.nl. Als je vragen hebt, bel of mail dan naar Jeroen Koks: 06 30 18 69 18 of jeroen@nlcares.nl. Stuur je cv met motivatiebrief vóór 20 mei 2019 naar denhaag@nlcares.nl.