Werken bij NL Cares

 

Social Events Stagiaire Amsterdam

Ben jij een organisatietalent, breng je moeiteloos mensen met elkaar in verbinding, houd je van aanpakken en wil je tijdens je stage meer doen dan alleen koffie rondbrengen? Wij zoeken iemand die de handen uit de mouwen wil steken en die ons helpt met het organiseren van vrijwilligerswerk in de stad. Wil jij veel leren én proactief te werk gaan in een jong, gezellig team? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

NL Cares organiseert vrijwilligerswerk op twee manieren: voor individuen via onze online activiteitenagenda en voor bedrijven via teamactiviteiten. Tijdens de teamactiviteiten zetten bedrijven zich in voor mensen in de samenleving die wat extra ondersteuning nodig hebben. Denk hierbij aan ouderen, mensen met een beperking, kinderen, dak- en thuislozen en nieuwkomers. Je bent in deze functie direct ondersteunend aan de projectmanagers van Amsterdam. Je helpt bij de organisatie van de sociale teamactiviteiten voor het bedrijfsleven. Je bedenkt activiteiten, regelt maatschappelijke instellingen die mee willen doen, zorgt dat de bussen op tijd klaar staan, dat de tickets zijn geregeld en gaat op de dag zelf mee om de activiteit te begeleiden. Daarnaast denk je mee over het optimaliseren van onze activiteiten op de online agenda. Ook help je mee met het bedenken van acties voor vrijwilligersactivatie.

Wat zoeken we?

  • MBO/HBO opleiding (in de richting van eventmanagement, hospitality, vrijetijdsmanagement of communicatie.
  • Woonachtig (in de omgeving) van Amsterdam
  • Je bent sociaal, neemt graag initiatief, hebt een creatieve geest en houdt van aanpakken
  • Je hebt affiniteit met vrijwilligerswerk en bent maatschappelijk betrokken
  • Je hebt goede sociale en schriftelijke vaardigheden

Wat bieden we jou?

  • Een leerzame stage waar je zelf ook écht aan de slag gaat
  • Een plek binnen een jong en gezellig team
  • Goede begeleiding en intervisie tijdens je stage
  • Een stagevergoeding van €315 per maand obv 36 uur (fulltime)
  • Startdatum in overleg, maar bij voorkeur zo snel mogelijk

Wie zijn wij?

NL Cares is een vrijwilligersorganisatie in de vier grote steden: Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Onze missie is om verschillende leefwerelden met elkaar in contact te brengen en de drempel voor maatschappelijke betrokkenheid te verlagen. Dit doen we door flexibel vrijwilligerswerk aan te bieden via onze kalender. Daarnaast organiseren we teamactiviteiten voor bedrijven én organiseren we grote evenementen als de Nacht van de Vrijwilliger en de Warme Winter Weken om bewustzijn rondom vrijwilligerswerk te vergroten.

Ben jij wie we zoeken?

Ben je nieuwsgierig geworden en denk je na het lezen van bovenstaande dat jij de persoon bent die wij zoeken? Dan drinken we graag een keer koffie om jou beter te leren kennen. Stuur je CV en motivatie zo snel mogelijk naar rifka@nlcares.nl.