Werken bij NL Cares

 

Social Events Stagiair(e) Utrecht

Ben jij een organisatietalent, breng je moeiteloos mensen met elkaar in verbinding, houd je van aanpakken en wil je tijdens je stage meer doen dan alleen koffie rondbrengen? Voor de functie Social Events zoeken we een aanpakker die ons helpt met het organiseren van maatschappelijke events met bedrijven zoals de Bijenkorf, Nutricia, Alliander e.d. voor verschillende doelgroepen. Wil jij veel leren én je handen uit de mouwen steken in een jong, gezellig team? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

NL Cares organiseert vrijwilligerswerk op twee manieren: voor individuen via onze online activiteitenkalender en voor bedrijven via teamactiviteiten. Voor dit laatste zijn we op zoek naar jou. Tijdens de teamactiviteiten zetten bedrijven zich in voor mensen in de samenleving die wat extra ondersteuning nodig hebben. Denk hierbij aan ouderen, mensen met een beperking, kinderen, dak- en thuislozen, nieuwkomers of algemene hulp zoals bij de Voedselbank. Tijdens je stage ga jij deze activiteiten organiseren van A tot Z. Je maakt voorstellen voor bedrijven, regelt maatschappelijke instellingen die mee willen doen, zorgt dat de bussen op tijd klaar staan, dat de tickets zijn geregeld en gaat op de dag zelf mee om de activiteit te begeleiden. Zo sta je de ene dag in de dierentuin met nieuwkomers en bak je een week later taarten in het woonzorgcentrum. Je zorgt voor de financiële afhandeling en schakelt met de bedrijven voor een evaluatie. Daarnaast ondersteun je de projectmanagers bij overige activiteiten waaronder: het beheer van de online kalender, het bedenken van acties voor vrijwilligersactivatie en het meehelpen bij events als de Nacht van de Vrijwilliger.

Wat zoeken we?

- MBO/HBO opleiding in de richting van communicatie, eventmanagent of projectmanagement

- Woonachtig (in de omgeving) van Utrecht

- Je bent sociaal, neemt graag initiatief, hebt een creatieve geest en houdt van aanpakken

- Je hebt affiniteit met vrijwilligerswerk en bent maatschappelijk betrokken

- Je hebt goede sociale en schriftelijke vaardigheden

Wat bieden we jou?

- Een leerzame stage waar je zelf ook écht aan de slag gaat

- Een plek binnen een jong en gezellig team

- Goede begeleiding en intervisie tijdens je stage

- Een stagevergoeding van €280 per maand o.b.v. 32 uur

- Beschikbaarheid in overleg

Wie zijn wij?

NL Cares is een vrijwilligersorganisatie in de vier grote steden: Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Onze missie is om verschillende leefwerelden met elkaar in contact te brengen en de drempel voor maatschappelijke betrokkenheid te verlagen. Dit doen we door flexibel vrijwilligerswerk aan te bieden via onze kalender. Daarnaast organiseren we teamactiviteiten voor bedrijven én organiseren we grote evenementen als de Nacht van de Vrijwilliger en de Warme Winter Weken om bewustzijn rondom vrijwilligerswerk te vergroten.

Ben jij wie we zoeken?

Ben je nieuwsgierig geworden en denk je na het lezen van bovenstaande dat jij de persoon bent die wij zoeken? Dan drinken we graag een keer koffie om jou beter te leren kennen. Stuur je CV en motivatie naar utrecht@nlcares.nl.