Word partner

 

Samen impact maken

Als partner van NL Cares ben je een onmisbare schakel in de organisatie van sociale activiteiten. Dat doe je met de volgende hulp:

Partnerbijdrage: financiële steun voor het platform en de projecten
Vrijwilligerswerk: een programma op maat voor je medewerkers

Natuurlijk ondersteunen wij je bedrijf op verschillende manieren. Met een jaarprogramma bijvoorbeeld, die we samen opstellen. Maar ook met het monitoren van alle vrijwilligersuren. Zo zie je aan het einde van het jaar hoeveel impact je bedrijf heeft gemaakt.

Je kunt al partner worden vanaf € 2.500 en je zo aansluiten bij andere trotse partners als bol.com, Tommy Hilfiger en de Bijenkorf.

Wat onze partners zoal doen:

bol.com

bol.com

Met hun jaarlijkse Impact dag activeert bol.com haar 600 medewerkers om vrijwilligerswerk te doen en op lokaal niveau een verschil te maken voor een ander.

Alliander

Alliander

De Alliander Foundation stimuleert de medewerkers van Alliander om vrijwilligerswerk te gaan doen. Vrijwilligerswerk is leuk en leerzaam. Een mooie eerste stap daarin is meedoen met een maatschappelijke teamactiviteit.

Bijenkorf

Bijenkorf

Door middel van een programma op maat geeft de Bijenkorf educatie aan kinderen over de bij en zetten zij zich in voor eenzame ouderen.

Neem contact op voor een offerte op maat:

Floriana Malliqi

Projectmanager Rotterdam

floriana@nlcares.nl
06 - 43 11 29 00

Jeroen Koks

Projectmanager Den Haag & Marketing Manager

jeroen@nlcares.nl
06 - 41 38 87 26

Maaike de Vreede

Projectmanager Utrecht

maaike@nlcares.nl
06 - 43103038

Rifka Boot

Projectmanager Amsterdam

rifka@nlcares.nl
06 - 40 86 89 69